Meny
0

Andedunsputa stripet

Andedunsputa stripet

En ekstra fyldig dunpute, med flott stripet dunlerret. Andedunsputa er vår absolutt bestselgede pute og er også en veldig popluær gjeste- og hyttepute. Puten er ekstra fyldig og har et gråstripet dunlerret i 100% bomull, noe som sikrer en luftig og pustende pute.

Lagerstatus: På lager

kr 499,00

* Påkrevde felt

Produktinformasjon
Produktomtaler

Beskrivelse

Andedunsputa er vår absolutt bestselgende pute. Den er ekstra fyldig, og derfor godt likt av våre kunder. Det er også en veldig populær gjeste- og hyttepute. Puten har et gråstripet dunlerret i 100% bomull, noe som sikrer en luftig og pustende pute.

Kvalitet: 5/95 Andedun/Fjær  |  Dunlerret i 100% bomull
Bæreevne: 4-6 
Vekt: 50 x 70 cm, 800g  |  60 x 80 cm, 1100g

Mesterduns dunputer er produsert og kvalitetsmerket etter strenge internasjonale krav til bæreevne, renhet og duninnhold. Alle våre dunprodukter er fylt med førstesklasses dun og fjær, tilpasset et nordisk klima.

Detaljer

Varemerke Mesterdun
Fyllmateriale Andedun, Fjær
Vedlikehold
Stripene synes gjennom lyse Omtalt av Hege
Puten er god, men stripene synes ofte gjennom lyse putetrekk. Når jeg tar på sånn putebeskytter eller et ekstra putetrekk så går det bra. (Sendt inn 22.03.2016)
Gjestepute Omtalt av Per
Fikk anbefalt denne når jeg skulle kjøpe puter til gjesterommene på vår sommerhytte. Våre gjester sier alltid at de sover så godt. Om det kommer av nærheten til naturen og feriemodus, eller om det er pga putene vet jeg ikke - men vi oppfatter det som at puten er godt likt her. (Sendt inn 22.03.2016)
Luftig og behagelig pute Omtalt av Kristine J.
Liker denne stripeputen veldig godt! Den gir god støtte til nakken og er lett å forme så at den passer uansett hvordan jeg ligger. Rister den litt på morgenen så er den luftig og fin igjen. (Sendt inn 22.03.2016)

Skriv din egen omtale

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Sikker betaling og rask levering