Meny
0

Beitodyna

Beitodyna

Deilig rutesydd kvalitetsdyne av hvit gåsedun for god sovekomfort gjennom vinternettene.

Lagerstatus: Utsolgt

kr 0,00
Produktinformasjon
Produktomtaler

Beskrivelse

Beito er en herlig og god dundyne av hvit gåsedun, og av meget god kvalitet. Den er rutesydd for god fordeling av dunen, og derfor en dyne som du ikke trenger å riste opp like ofte som en kanalsydd. Den er dessuten rutesydd med sidevegger, slik at den holder godt på varmen, og du unngår kuldebroer.

Beitodyna har et dunlerret i 100% bomull, som gir en myk og smidig overflate, samtidig som luft slipper igjennom. Dette sikrer en lett, luftig og pustende dyne som holder deg tørr og varm gjennom natten. Beito er en god og varm vinterdyne - men ikke den varmeste i vårt sortiment.

Kvalitet: 90/10 - Hvit gåsedun og små fjær | Dunlerret i 100% bomull
Rutesydd: 5 x 7 ruter (dobbeldyne har 7 x 8) med sidevegger
Bæreevne: 10-12
Vekt: 140 x 200 cm, 800g | 140 x 220 cm, 880g | 200 x 220 cm, 1100g
Varmefaktor: 4/6
Leveres: I plombert stoffbag. Dynen kan byttes så lenge plomben er intakt.

Mesterdun dundyner er produsert og kvalitetsmerket etter strenge internasjonale krav til bæreevne, renhet og duninnhold.

Alle våre dunprodukter er fylt med førstesklasses dun og fjær, tilpasset et nordisk klima. Vi har hatt fokus på god kvalitet og optimal spenst, noe som gjør at dunen holder ekstra godt på varmen.

Vedlikehold:
Dundynen bør luftes og ristes opp for å beholde sine gode egenskaper år etter år. Den bør ikke bankes hardt, renses kjemisk eller støvsuges. Dersom du skal vaske dynen selv, pass på at maskinen har stor nok kapasitet, og bruk mindre vaskemiddel enn normalt.

Detaljer

Varemerke Mesterdun
Fyllmateriale Gåsedun, Fjær
Vedlikehold
En dundyne bør luftes og ristes regelmessig.

Skriv din egen omtale

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Sikker betaling og rask levering