Meny
0

Berentsputa Medium

Berentsputa Medium

Berentsputa er en fast pute i andedun og fjær med mykt dunlerret i 100% bomull. Finnes i to størrelser. Invester i god søvnkvalitet og helse, med en god hodepute som passer ditt søvnmønster.

Lagerstatus: På lager

Fra: kr 649,00

* Påkrevde felt

Produktinformasjon
Produktomtaler

Beskrivelse

Det å finne riktig pute kan være en utfordring. Spesielt om du ikke vet hva du skal vektlegge. Putens viktigste oppgave er å gi deg optimal støtte for nakken. Feil pute kan faktisk gi både nakkesmerter og hodepine. Noen generelle retningslinjer du kan benytte deg av er:

- Sover du mesteparten av natten på magen? Da er en lav pute det beste for deg.
- Sover du mest på siden? Da anbefaler vi en medium høy pute. Den passer også som regel når du bytter stilling ofte under natten.
- Sover du mest på rygg? En medium til høy pute vil da gi deg riktig støtte for nakken.

Berents er en deilig dunpute fylt med hvit europeisk andedun og fjær. Puten er av medium modell og passer da deg som ligger største delen av natten på siden. Berents er i tillegg en fast pute, noe som kan hjelpe å holde støtten gjennom hele natten.

Kvalitet: 30/70 Hvit europeisk Andedun/Fjær  |  Dunlerret i 100% bomull
Bæreevne: 4-6 
Størrelse: 50 x 70 cm eller 45 x 50 cm
Vekt: LAV: 400g | MEDIUM: 400g/600g  |  HØY: 800g

Mesterduns dunputer er produsert og kvalitetsmerket etter strenge internasjonale krav til bæreevne, renhet og duninnhold. Alle våre dunprodukter er fylt med førstesklasses dun og fjær, tilpasset et nordisk klima.

Detaljer

Varemerke Mesterdun
Fyllmateriale Andedun, Fjær
Vedlikehold

Skriv din egen omtale

Sikker betaling og rask levering