Meny
0

Four Seasons dyna

Four Seasons dyna

Dette er dyna for alle sesonger! Four Seasons dyna består av to separate dyner med ulik tykkelse og fyllmengde - begge med 70% moskovydun. Kneppet sammen ved hjelp av trykknapper blir disse to til en varm og tykk vinterdyne. Dynene er rutesydd med trykknapper fordelt i yttersømmen. Dunlerretet er også her i 100% bomull.

Lagerstatus: På lager

Fra: kr 3 490,00

* Påkrevde felt

Produktinformasjon
Produktomtaler

Beskrivelse

De to delene i Four Seasons-dyna består av èn lett og sval sommerdyne, og èn litt tykkere dyne som passer ypperlig på våren og høsten når nettene er kjøligere. Når vinteren og kulda setter inn, knepper du de sammen og du får en god vinterdyne. Varmefaktoren på Four Seasons dyna strekker seg helt fra varmefaktor 2 på den tynneste delen, til faktor 4 på den tykkeste delen, og helt til varefaktor 6 når du knepper de to delene sammen. Four Seasons-dyna er også et smart og rimelig alternativ dersom du og din partner liker ulik tykkelse og fyllmengde på dyna. Dere kan da kneppe den fra hverandre og sove under hver deres del!. Trykknappene behøver du ikke bekymre deg for - vi har testet og de merkes ikke.

Four Seasons dyna er rutesydd og forseglet med 100% bomullsbatist som gir en myk og smidig overflate, samtidig som luft slipper igjennom. Dette sikrer en lett, luftig og pustende dyne som holder deg tørr og varm gjennom natten.

Kvalitet: 70% moskovydun 30% fjær | Dunlerret i 100% bomull
Bæreevne: 8-10
Vekt: 140x200 cm, 588/346g | 140x220 cm, 647/400g | 200x220 cm, 924/572 g
Varmefaktor: 2/6, 4/6, 6/6
Leveres: I plombert stoffbag. Dynen kan byttes så lenge plomben er intakt.

Mesterdun dundyner er produsert og kvalitetsmerket etter strenge internasjonale krav til bæreevne, renhet og duninnhold.

Alle våre dunprodukter er fylt med førsteklasses dun og fjær, tilpasset et nordisk klima. Vi har hatt fokus på god kvalitet og optimal spenst, noe som gjør at dunen holder ekstra godt på varmen.

Vedlikehold:
Dundynen bør luftes og ristes opp for å beholde sine gode egenskaper år etter år. Den bør ikke bankes hardt, renses kjemisk eller støvsuges. Dersom du skal vaske dynen selv, pass på at maskinen har stor nok kapasitet, og bruk mindre vaskemiddel enn normalt.

Detaljer

Varemerke Mesterdun
Farge HVIT
Fyllmateriale Muscovydun, Fjær
Vedlikehold

Skriv din egen omtale

Sikker betaling og rask levering