Meny
0

Gulldyna

Gulldyna

Gulldyna er vår nyeste dyne i Mesterdunkolleksjonen, og den er ikke helt laget av gull - men nesten. Dyna er fyllt med 70% Moscowydun og har et rutete damasktrekk med gullbise hele veien rundt. En fantastisk god dyne, som du garantert sover godt i.

Lagerstatus: På lager

Fra: kr 4 999,00

* Påkrevde felt

Produktinformasjon
Produktomtaler

Beskrivelse

Gulldyna er en herlig dundyne av Moscowydun og av meget god kvalitet. Den er rutesydd for god fordeling av dunen, og derfor en dyne som du ikke trenger å riste opp like ofte som en kanalsydd.

Gulldyna rute har et dunlerret i eksklusiv damask, som gjør den fantastisk å sove i, samtidig som luft slipper igjennom. Gulldyna er en god og varm vinterdyne.

Kvalitet: 70/30 - Moscowydun og små fjær | Dunlerret i damask
Rutesydd:
Bæreevne: 8-10
Vekt: 140 x 200 cm, 900g | 140 x 220 cm, 990g | 
Varmefaktor: 4/6
Leveres: I plombert stoffbag. Dynen kan byttes så lenge plomben er intakt.

Mesterdun dundyner er produsert og kvalitetsmerket etter strenge internasjonale krav til bæreevne, renhet og duninnhold.

Alle våre dunprodukter er fylt med førstesklasses dun og fjær, tilpasset et nordisk klima. Vi har hatt fokus på god kvalitet og optimal spenst, noe som gjør at dunen holder ekstra godt på varmen.

Vedlikehold:
Dundynen bør luftes og ristes opp for å beholde sine gode egenskaper år etter år. Den bør ikke bankes hardt, renses kjemisk eller støvsuges. Dersom du skal vaske dynen selv, pass på at maskinen har stor nok kapasitet, og bruk mindre vaskemiddel enn normalt.

Detaljer

Varemerke Mesterdun
Fyllmateriale Muscovydun, Fjær
Vedlikehold

Skriv din egen omtale

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Sikker betaling og rask levering