Meny
0

Gullputa

Gullputa

Gullputa er vår nyeste pute i Mesterdunkolleksjonen, og den er ikke helt laget av gull - men nesten. Puta er konstruert med tre lag for maksimal komfort og fylde, hvor det midterste laget er en fiberkjerne. De to lagene som omfavner fiberlaget er av 70% eksklusiv Moscowydun. Gullputa har et rutete damasktrekk med gullbise hele veien rundt, som gjør den like fin uten putevar som med. En fantastisk god og myk pute for deg som liker en middels høy pute., som du garantert sover godt i. Gullputa er tilhørende pute til vår fantastiske dyne Gulldyna.

Lagerstatus: På lager

Vanlig pris kr 1 249,00

Tilbudspris kr 999,20

ELLER
Produktinformasjon
Produktomtaler

Beskrivelse

Gullputa er en deilig og myk dunpute med kjerne av mikrofiber. Puten er av høy/medium modell og passer deg som ligger mest på side eller rygg. Samtidig er den myk, så den er lett å forme til å passe akkurat som du ønsker.

Det å finne riktig pute kan være en utfordring. Spesielt om du ikke vet hva du skal vektlegge. Putens viktigste oppgave er å gi deg optimal støtte for nakken. Feil pute kan faktisk gi både nakkesmerter og hodepine. Noen generelle retningslinjer du kan benytte deg av er:

- Sover du mesteparten av natten på magen? Da er en lav pute det beste for deg.
- Sover du mest på siden? Da anbefaler vi en medium høy pute. Den passer også som regel når du bytter stilling ofte under natten.
- Sover du mest på rygg? En medium til høy pute vil da gi deg riktig støtte for nakken.

Kvalitet: 70/30 moscowydun  |  Dunlerret i damask
Bæreevne: 8-10 
Størrelse: 50 x 70 cm
Vekt: 2x80 g. + 400 g.

Mesterduns dunputer er produsert og kvalitetsmerket etter strenge internasjonale krav til bæreevne, renhet og duninnhold. Alle våre dunprodukter er fylt med førstesklasses dun og fjær, tilpasset et nordisk klima.

Detaljer

Varemerke Mesterdun
Mål 50x70
Fyllmateriale Muscovydun, Fjær
Vedlikehold

Skriv din egen omtale

Sikker betaling og rask levering