Meny
0

Hafjelldyna

Hafjelldyna

Vår ypperste dundyne. En topp kvalitetsdyne i 100% europeisk muscovydun. Kanalsydd. Perfekt for deg som fryser lett. Velg størrelse i menyen nedenfor.

Lagerstatus: På lager

Fra: kr 5 690,00

* Påkrevde felt

Produktinformasjon
Produktomtaler

Beskrivelse

Hafjell er en fantastisk deilig kanalsydd dundyne i 100% europeisk muscovydun. Den er fylt med mye dun så du vil oppleve den som veldig voluminøs og den holder godt på varmen. Gir maksimal komfort.

Hafjelldyna har et dunlerret i 100% bomull, som gir en myk og smidig overflate, samtidig som luft slipper igjennom. Dette sikrer en lett, luftig og pustende dyne som holder deg tørr og varm gjennom natten.

Kvalitet: 100% hvit europeisk muscovydun | Dunlerret i 100% bomull
Kanalsydd: 6 kanaler med mellomvegger
Bæreevne: 12
Vekt: 140 x 200 cm, 1010g | 140 x 220 cm, 1110g
Varmefaktor: 6/6
Leveres: I plombert stoffbag. Dynen kan byttes så lenge plomben er intakt.

Mesterdun dundyner er produsert og kvalitetsmerket etter strenge internasjonale krav til bæreevne, renhet og duninnhold.

Alle våre dunprodukter er fylt med førsteklasses dun og fjær, tilpasset et nordisk klima. Vi har hatt fokus på god kvalitet og optimal spenst, noe som gjør at dunen holder ekstra godt på varmen.

Vedlikehold:
Dundynen bør luftes og ristes opp for å beholde sine gode egenskaper år etter år. Den bør ikke bankes hardt, renses kjemisk eller støvsuges. Dersom du skal vaske dynen selv, pass på at maskinen har stor nok kapasitet, og bruk mindre vaskemiddel enn normalt.

Detaljer

Varemerke Mesterdun
Fyllmateriale Muscovydun
Vedlikehold
Bør luftes og ristes regelmessig.

Skriv din egen omtale

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Sikker betaling og rask levering