Meny
0

Hafjellputa

Hafjellputa

Deilig dunpute fylt med 100% europeisk muscovydun, 50x70 cm. En fast og velfylt, mellomhøy (medium) pute som passer de fleste. Gir god støtte til hode og nakke, og passer både side- og ryggleie.

Lagerstatus: På lager

kr 2 190,00
ELLER
Produktinformasjon
Produktomtaler

Beskrivelse

Det å finne riktig pute kan være en utfordring. Spesielt om du ikke vet hva du skal vektlegge. Putens viktigste oppgave er å gi deg optimal støtte for nakken. Feil pute kan faktisk gi både nakkesmerter og hodepine. Noen generelle retningslinjer du kan benytte deg av er:

- Sover du mesteparten av natten på magen? Da er en lav pute det beste for deg.
- Sover du mest på siden? Da anbefaler vi en medium høy pute. Den passer også som regel når du bytter stilling ofte under natten.
- Sover du mest på rygg? En medium til høy pute vil da gi deg riktig støtte for nakken.

Hafjell er en deilig dunpute fylt med europeisk moskusandedun. Puten er av medium modell og passer deg som ligger største delen av natten på side og rygg. Hafjell er i tillegg fast pute, noe som kan hjelpe å holde støtten gjennom hele natten.

Kvalitet: 100% Hvit europeisk moskusandedun  |  Dunlerret i 100% bomullscambric
Bæreevne: 12 
Størrelse: 50 x 70 cm
Vekt: 400 g

Mesterduns dunputer er produsert og kvalitetsmerket etter strenge internasjonale krav til bæreevne, renhet og duninnhold. Alle våre dunprodukter er fylt med førstesklasses dun og fjær, tilpasset et nordisk klima.

Detaljer

Varemerke Mesterdun
Mål 50x70
Fyllmateriale Muscovydun
Vedlikehold
Bruk gjerne 2-3 tennisballer ved tromling.

Skriv din egen omtale

Sikker betaling og rask levering