Meny
0

Frakt og levering

Når du legger inn en bestilling på www.hd.no vil du motta en ordrebekreftelse på mail fra oss med vedlagt angrerett skjema. Vi behandler normalt ordre samme dag/dagen etter bestilling, avhengig av tidspunktet for bestillingen, og vårt lager pakker og sender varer hver dag fra mandag til fredag. Ved bestillinger over helgen vil disse bli behandlet førstkommende mandag. Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i perioder der vi eller Posten har mye trafikk. Vi leverer til hele Norge (inkludert Svalbard og Jan Mayen).

 

Vi leverer våre pakker med Posten Bring. 
Varene kan sendes til ditt nærmeste utleveringssted. Du blir da varslet på sms og/eller e-post når pakken har ankommet utleveringsstedet. Frakten koster 99,- og legges til i kassen.

Du kan også velge å få pakken din levert hjem på døren så leveres pakken hjem til deg mellom kl. 17-21 i de fleste byer og større tettsteder. Prisen avhenger av geografi/vekt og beregnes i kassen. Ved ordre over 1500,- leverer vi fritt i hele landet.

Leveringsvilkår

Hd.no forbeholder seg retten til å kansellere hele eller deler av din bestilling, dersom det oppstår situasjoner som gjør at vi blir utsolgt for et eller flere produkter i din ordre. Ved slike situasjoner vil du få melding om dette, sammen med informasjon om hva vi eventuelt kan tilby som alternativ vare. Det står deg selvsagt fritt til å akseptere eller forkaste vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling.

Uavhentede pakker

Varer som bestilles på nett, men som ikke blir hentet ut, vil bli returnert til oss for kundens regning. Posten sender ut påminnelse dersom du glemmer å hente din bestilte pakke.

Dersom pakken ikke blir hentet ut innen angitt dato vil den gå i retur til oss, og du vil bli belastet et gebyr på kr. 250,- for å dekke kostnadene vi har i forbindelse med den uavhentede pakken. Uavhentede produkter omfattes ikke av angreretten.

Sikker betaling og rask levering