Meny
0

Frakt og levering

Leveringsalternativ

Varene du har bestilt pakker og sender vi normalt innen 24 timer, og du vil motta dine varer i løpet av noen få dager.  I spesielt travle perioder kan det ta litt lenger tid. Vi tilbyr flere leveringsalternativ, slik at du kan velge det som passer deg best. Velg mellom:

hentselv_fraktoglevering

1. Hente på Posten

Varene sendes til ditt nærmeste utleveringssted. Ønsker du å hente på annet utleveringssted enn det som er nærmest din hjemadresse? Fyll ut alternativ adresse (f.eks jobb). Du blir varslet på sms og/eller e-post når pakken har ankommet utleveringsstedet. Frakten koster 99,- og legges til i kassen.

 

 

padoren_fraktoglevering

2. Levert på døren

Velger du dette alternativet, så leveres pakken hjem til deg mellom kl. 17-21 i de fleste byer og større tettsteder. Du vil få sms-varsel når pakken er underveis, og du vil bli oppringt ca. 30-60 minutter før levering. Sendingstid for denne typen levering  er 1-3 virkedager. Prisen avhenger av geografi/vekt og beregnes i kassen.

hentebutikk_kjopsbetingelser_strommen

3. Hente i butikk

Du har også mulighet å hente din pakke i vår butikk på Strømmen Storsenter. Dette er gratis, og du vil få en sms når varene er tilgjengelig i butikken.
Butikkens åpningstider er hverdager 10-21  og lørdag 10-19.

Merknader

For alternativ (1) og (2) bruker vi Posten. De leverer over hele landet og sendingstiden er normalt 1-4 virkedager. Når varene er sendt fra oss, vil du motta en e-post med sendingsinformasjon og sporingslink til din pakke, slik at du til enhver tid kan se hvor dine varer befinner seg.

 

Hos oss betaler du frakt i henhold til postens satser for å hente ut varene selv på Posten. Dette vil du få full oversikt over når du kommer til kassen. Til Svalbard og Jan Mayen tilkommer det et fast pristillegg på 158,- eks. mva per kolli.

 

Ved gratis frakt-kampanjer ekspederer vi ikke ordrer under 200,-.

Leveringsvilkår

hd_bilden - Hansen og Dysvik

Hd.no forbeholder seg retten til å kansellere hele eller deler av din bestilling, dersom det oppstår situasjoner som gjør at vi blir utsolgt for et eller flere produkter i din ordre. Ved slike situasjoner vil du få melding om dette, sammen med informasjon om hva vi eventuelt kan tilby som alternativ vare. Det står deg selvsagt fritt til å akseptere eller forkaste vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling.

 

Alle pakker sendes med Posten, dersom du ikke har valgt et annet alternativ. Normal leveringstid vil være mellom 1 og 4 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor. Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i perioder der vi eller Posten har mye trafikk. Vi leverer til hele Norge (inkludert Svalbard og Jan Mayen).

Uavhentede pakker

Varer som bestilles på nett, men som ikke blir hentet ut, vil bli returnert til oss for kundens regning. Posten sender ut påminnelse dersom du glemmer å hente din bestilte pakke.

 

Dersom pakken ikke blir hentet ut innen angitt dato vil den gå i retur til oss, og du vil bli belastet et gebyr på kr. 250,- for å dekke kostnadene vi har i forbindelse med den uavhentede pakken. Uavhentede produkter omfattes ikke av angreretten.

Hente i butikk

Hansen & Dysvik Strømmen

Du kan hente dine varer kostnadsfritt i vår butikk på Strømmen. Butikken har åpent hverdager 10-21 og lørdager 10-19. Har du bestilt dette leveringsvalget, vil du alltid få beskjed fra butikken før du kan hente varen.

Sikker betaling og rask levering