Meny
0

Lykkeliten Barnepute

Lykkeliten Barnepute

La barnet ditt sove komfortabelt i en deilig og myk dunpute av den fineste europeiske moscovydun. Fylt med 90% 1. klasses moskusdun og 10% små fjær.

Lagerstatus: På lager

Fra: kr 349,00

* Påkrevde felt

Produktinformasjon
Produktomtaler

Beskrivelse

Våre barneputer fra Mesterdun passer perfekt for et lite barn som trenger en lav, myk og deilig pute når det ligger på mage. Videre har dunputer en fantastisk evne til å forme seg etter hode, slik at det alltid kjennes mykt og behagelig - uansett soveposisjon. Puten har et dunlerret i 100% bomullscambric, som gir en myk og smidig overflate, samtidig som luft slipper igjennom. Dette sikrer en luftig og pustende pute. Disse egenskapene, i tillegg til at dun også er trekker til seg mye fuktighet som vi skiller ut i løpet av natten, gjør at barnet alltid ligger komfortabelt, tørt og luftig.

Kvalitet: 90/10 Moskusandedun/fjær |  Dunlerret i 100% bomullscambric
Bæreevne: 10-12
Vekt: 35 x 40 cm, 25g  |  40 x 60 cm, 80g

Mesterduns dunputer er produsert og kvalitetsmerket etter strenge internasjonale krav til bæreevne, renhet og duninnhold. Alle våre dunprodukter er fylt med førstesklasses dun og fjær, tilpasset et nordisk klima.

Detaljer

Varemerke Mesterdun
Fyllmateriale Muscovydun, Fjær
Vedlikehold
Mesterdun dundyner er produsert og kvalitetsmerket etter strenge internasjonale krav til bæreevne, renhet og duninnhold. Alle våre dunprodukter er fylt med førsteklasses dun og fjær, tilpasset et nordisk klima.

Skriv din egen omtale

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Sikker betaling og rask levering