Meny
0

Bli forhandler

Ønsker du å bli forhandler av Hansen & Dysviks sortiment?

Har du lyst til å starte egen butikk? Kanskje du allerede driver eget idag, men ønsker å få tilgang til et bredt og utprøvet konsept? Dersom du har lyst til å bli en del av H&D-familien, er det to måter du kan drive fremgangsrik butikkvirksomhet på:

 

  • Som franchisetaker under H&D’s navn og konsept
  • Som selvstendig med et utvalg av H&D’s sortiment

Nedenfor presenterer vi mer inngående de to ulike alternativene.

Hva innebærer det å være Franchisetaker i Hansen & Dysvik?

Som franchise-taker i Hansen & Dysvik har du en av landets største kjeder i hjemmetekstil i ryggen, med lang og bred erfaring om hva som selger til de norske hjem. Du får tilgang til et navn som gir deg høy merkevarekjennskap, og et konsept som tilbyr dine kunder kvalitet og gode priser.

 

Som eier av en Hansen & Dysvik franchise vil du til enhver tid ha en velassortert butikk med et stort og bredt sortiment av både basisvarer såvel som nye og spennende trendvarer.

 

Det å være selvstendig butikkeier er både hardt, inspirende og belønnende på en gang. Mange kan oppleve at det kan være ensomt, og du må selv ta alle valg som berører drift og utvikling. Med oss i ryggen har du en seriøs og erfaren støttespiller, og du får ta del av et velbeprøvet salgsapparat. Du starter ikke som en ukjent aktør i markedet, men som en kjent og seriøs butikk, noe som gir dine kunder trygghet. På denne måten kan du raskt være oppe og stå som en bedrift med sunn økonomi og gode resultater.

Vil du kun selge et utvalg av våre varer?

Har du en eksisterende butikk som du ønsker å komplettere ditt sortiment med kvalitetsvarer innen tekstil og tepper? Vi har et bredt utvalg av både basisvarer og sesongsvarer som kan gjøre din butikk til en komplett interiørbutikk eller fylle et behov blant dine varegrupper du har idag.

 

Kontakt oss for å diskutere om din butikk kan bli en lønnsom Hansen & Dysvik partner. Vi gjør en helhetsbedømning av butikkonsept og beliggenhet, ser på hva du ønsker å selge fra vårt sortiment, eller så kan vi hjelpe deg med å sette opp et sortimentsforslag som vil selge godt i din butikk og ditt område.

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Høres dette interessant ut? Har du lyst til å bli bedre kjent med oss, og utforske dine muligheter som en franchisetaker innenfor vårt konsept?

 

Ta kontakt med daglig leder Monica Hansen:

Mail: monica.hansen@hd.no
Mob: 993 54 906

Sikker betaling og rask levering