Meny
0

Kundeklubb

Meld deg inn i kundeklubben

pexels-photo-54283

Nyhetsbrev

Som medlem av vår kundeklubb, mottar du unike tilbud og rabatter som kun gjelder for våre medlemmer. Du kan velge om du ønsker å få dine tilbud på mail eller sms, eller begge deler.

 

Velger du mail, vil du motta våre nyhetsbrev ca. 1-3 ggr i måneden med ekstra gunstige tilbud og medlemskampanjer, i tillegg til at du får informasjon om gjeldene generelle kampanjer, samt råd og tips til hjemmet. Du vil også være den første som får vite om nyheter inn til våre butikker. Høres dette interessant ut?

 

Registrer deg med din epostadresse ovenfor, så vil du innen kort motta din første epost med gode tilbud på kvalitetsvarer til hjemmet.

SMS-klubb

Dersom du ønsker å bli mobilmedlem vil du få spesialtilbud tilsendt på sms. Send HD til 2290. Du mottar straks en melding med et velkomsttilbud som du kan benytte med en gang.
Ønsker du å melde deg ut? Send HD stopp til 2290.

 

Det er selvsagt gratis å registrere seg i kundeklubben, og du kan når som helst melde deg av både vårt nyhetsbrev og sms-utsendelser. Vi ønsker at du som trofast kunde skal føle deg spesiell og verdsatt, og det håper vi at du skal gjøre gjennom de unike tilbud og rabatter du får som medlem. Send oss gjerne en e-post om det er noe spesielt du mangler som kunde hos oss. Ønsker du å lese mer om hvordan vi håndterer dine opplysninger, se vår personvernerklæring.

Sikker betaling og rask levering