Meny
0

Om Hansen & Dysvik

OMOSS_2

Tradisjon og kvalitet

Hansen & Dysvik er en familieeid kjede med over 60 års erfaring med tekstiler til norske hjem. Vi kjennetegnes av kvalitet, fagkunnskap og gode kjøp, og bygger vårt kjedekonsept på tradisjon, kvalitet og tillit. Etter mange år som ledende forhandler av hjemmetekstiler i Norge, er Hansen & Dysvik nå på vei inn i en ny drakt men med den samme lidenskapen for design og de samme målrettede verdiene.

 

Etter en gjennomgripende modernisering og restrukturering av bedriften fremstår nå Hansen & Dysvik som et tidsriktig konsept med sterke merkevarer som appellerer til flere målgrupper. Vårt eget brand “Mesterdun” er vår bærebjelke, i tillegg fører vi et eksklusivt utvalg internasjonale merkevarer for hjemmetekstil og interiør.

Pilestredet

"Et stykke norsk tekstilhistorie"

Det hele startet i Oslo i 1953. De to unge herrene Kaare Hansen og Bjarne Dysvik bestemte seg for å åpne butikk i Pilestredet 12. Her skulle de selge tekstiler til hjemmet og de hadde bestemt seg for at de skulle gjøre det stort. Mange mente de var gale da de skulle selge god kvalitet til lave priser – dette var da ikke noe man kunne tjene penger på. Men det gikk raskt lovord om den gode kvaliteten og de lave prisene og det var alltid stor trafikk og lange køer i butikken i Pilestredet. Etterhvert som årene gikk ekspanderte Hansen & Dysvik og starten på kjeden slik den er idag var et faktum.

 

Kjeden er familieeid og drives nå av tredje generasjon. De grunnleggende verdiene for kjeden har siden starten vært: stort utvalg, gunstige priser, god kvalitet, god service, faglig kompetente ansatte og en trygg handel.

Varemerker

Varemerker
Sikker betaling og rask levering