Meny
0

Om Hansen & Dysvik

Gardiner på en snor | Hansen & Dysvik

Tradisjon og kvalitet

Hansen&Dysvik er en familieeid kjede med over 60 års erfaring med tekstiler til norske hjem. Vi kjennetegnes av kvalitet, fagkunnskap og gode kjøp. Vi bygger vårt kjedekonsept på tradisjon, trygghet og tillit.

 

Kjeden består av både egeneide og franchisedrevne butikker, totalt 41 butikker. Hvorav 31 av disse butikkene er franchisedrevne og 10 er egeneide.

 

Hansen & Dysvik har vært et tradisjonelt og kjent konsept i mange år. Etter en gjennomgripende modernisering og restrukturering av bedriften fremstår nå Hansen & Dysvik som et tidsriktig konsept som appellerer til flere målgrupper. Hansen & Dysvik skal gi kundene det beste tilbudet av boligtekstiler og tepper med god kvalitet i et bredt sortiment til lave priser.

Den første butikken åpnet i Pilestredet 12, Oslo i 1953 | Hansen & Dysvik

Et stykke norsk tekstilhistorie

Det hele startet i Oslo i 1953. De to unge herrene Kaare Hansen og Bjarne Dysvik bestemte seg for å åpne butikk i Pilestredet 12. Her skulle de selge tekstiler til hjemmet og de hadde bestemt seg for at de skulle gjøre det stort. Mange mente de var gale da de skulle selge god kvalitet til lave priser – dette var da ikke noe man kunne tjene penger på. Men det gikk raskt lovord om den gode kvaliteten og de lave prisene og det var alltid stor trafikk og lange køer i butikken i Pilestredet. Etterhvert som årene gikk ekspanderte Hansen & Dysvik og starten på kjeden slik den er idag var et faktum.

 

Kjeden er familieeid og drives nå av tredje generasjon. De grunnleggende verdiene for kjeden har siden starten vært: stort utvalg, lave priser, god kvalitet, god service, faglig kompetente ansatte og en trygg handel.

Sikker betaling og rask levering