Meny
0

Skagerak hotellpute

Skagerak hotellpute

Skagerak hotellpute er en deilig og stor dunfyllt pute av 90/10 andedun. Puten er av 3 lag og har en fiberkjerne for ekstra god fasthet. Høy modell. 70x100 cm.

Lagerstatus: På lager

kr 1 999,00
ELLER
Produktinformasjon
Produktomtaler

Beskrivelse

Skagerak er en deilig og myk dunpute med kjerne av mikrofiber. Puten er av høy modell og passer deg som ligger mest på rygg, og som liker å ha god og høy støtte under nakken. Samtidig er den myk, så den er lett å forme til å passe akkurat som du ønsker. Skagerak kommer i 2 størrelser, 50 x 70 og hotellputestørrelse på hele 70 x 100 cm.

Det å finne riktig pute kan være en utfordring. Spesielt om du ikke vet hva du skal vektlegge. Putens viktigste oppgave er å gi deg optimal støtte for nakken. Feil pute kan faktisk gi både nakkesmerter og hodepine. Noen generelle retningslinjer du kan benytte deg av er:

- Sover du mesteparten av natten på magen? Da er en lav pute det beste for deg.
- Sover du mest på siden? Da anbefaler vi en medium høy pute. Den passer også som regel når du bytter stilling ofte under natten.
- Sover du mest på rygg? En medium til høy pute vil da gi deg riktig støtte for nakken.

Kvalitet: 90/10 andedun  |  Dunlerret i 100% bomull
Bæreevne: 10-12 
Størrelse: 70 x 100 cm.
Vekt:  

Mesterduns dunputer er produsert og kvalitetsmerket etter strenge internasjonale krav til bæreevne, renhet og duninnhold. Alle våre dunprodukter er fylt med førstesklasses dun og fjær, tilpasset et nordisk klima.

Detaljer

Varemerke Mesterdun
Mål 70x100
Fyllmateriale Andedun, Fjær

Skriv din egen omtale

Sikker betaling og rask levering