Meny
0

Svalbarddyna

Svalbarddyna

Svalbarddyna er vår mest luksuriøse dundyne, og for deg som ønsker det lille ekstra. Dynen består av 100% dun av Sibirsk snegås og er sydd med siderammer, som gir dynen den beste isolasjonsevnen (14), men den oppleves samtidig veldig lett over kroppen. Dette gjør denne fantastiske dynen til en fin helårsdyne for deg som ønsker det.

Lagerstatus: På lager

Fra:

Vanlig pris kr 9 990,00

Tilbudspris kr 4 995,00

* Påkrevde felt

Produktinformasjon
Produktomtaler

Beskrivelse

Svalbarddyna er rutesydd med skjulte sømmer for å unngå at dunen lekker gjennom rutene, og den er helt forseglet med 100% bomullsbatist som gir en myk og smidig overflate, samtidig som luft slipper igjennom. Dette sikrer en lett, luftig og pustende dyne som holder deg tørr og varm gjennom natten.

Svalbarddyna er sydd med høye mellomvegger for å unngå kuldebroer og gir derfor maksimal komfort.

Kvalitet: 100% dun av Sibirsk snegås | Dunlerret i 100% bomull
Rutesydd: med skjulte sømmer og høye mellomvegger
Bæreevne: 14
Vekt: 140 x 200 cm, 850g | 140 x 220 cm, 935g
Varmefaktor: 6/6
Leveres: I plombert stoffbag. Dynen kan byttes så lenge plomben er intakt.

Mesterdun dundyner er produsert og kvalitetsmerket etter strenge internasjonale krav til bæreevne, renhet og duninnhold.

Alle våre dunprodukter er fylt med førsteklasses dun og fjær, tilpasset et nordisk klima. Vi har hatt fokus på god kvalitet og optimal spenst, noe som gjør at dunen holder ekstra godt på varmen.

Vedlikehold:
Dundynen bør luftes og ristes opp for å beholde sine gode egenskaper år etter år. Den bør ikke bankes hardt, renses kjemisk eller støvsuges. Dersom du skal vaske dynen selv, pass på at maskinen har stor nok kapasitet, og bruk mindre vaskemiddel enn normalt.

Detaljer

Varemerke Mesterdun
Fyllmateriale Gåsedun
Vedlikehold
Bør luftes og ristes regelmessig

Skriv din egen omtale

Sikker betaling og rask levering