Meny
0

Mesterdun

Kvalitet som varmer

Mesterdun vårt eget varemerke som står for kvalitet til gode priser. Vi har tatt med oss all vår historie, erfaring og kunnskap for å lage dunprodukter skapt for norske forhold. Dun er et fantastisk naturmateriale, og er velegnet til dyner og puter takket være sin gode varme- og isoleringsevne samtidig som det transporterer fukt særdeles godt.

 

Vi vet at det er veldig individuelt hva folk opplever som optimal sovekomfort. Noen liker det varmt på soverommet og trenger derfor en svalere dyne, mens andre liker å sove med vinduet åpent, og er da i behov av en varmere dyne. Derfor har Mesterdun vektlagt en bred kolleksjon, slik at du skal finne det dunproduktet som passer akkurat dine behov.

Mesterdun dyner | Hansen & Dysvik

Våre dyner

Mesterduns dynekolleksjon består av produkter både i ande- og gåsedun, og du kan velge mellom kanalsydde, rutesydde og punktsydde dyner. Vi merker dynene med hvor varme de er, slik at du lettest mulig skal finne frem til den som er perfekt for deg.

 

Mesterdun puter | Hansen & Dysvik

Våre puter

Mesterdun har også en stor putekolleksjon for å kunne tilby optimal sovekomfort til de aller fleste. En pute skal støtte opp under nakken, og er avgjørende for din søvnkvalitet. Hvordan du ligger i sengen vil avgjøre hva slags pute som passer best; som for eksempel om du foretrekker å ligge lavt eller høyt med hodet, eller om du liker en fast eller myk pute.

Alle produkter som bærer merket Mesterdun er produsert under Øko-tex 100 standard og bærer merket «Trygge Tekstiler». Når du velger Mesterdun så velger du en kvalitet som mange andre har valgt før deg og er fornøyde med. Du vil finne vårt store utvalg av Mesterdun produkter her i vår nettbutikk.

UTVALGTE PRODUKTER FRA MESTERDUN

Sikker betaling og rask levering