Meny
0

Nord

nord håndklær

Nord

Nord håndklær og sengetøy produseres av norske Nord Living. Varemerket ønsker å produsere og levere kvalitetsprodukter i et stilrent design, som har lang levetid og som gir deg den gode opplevelsen av luksus, hver eneste dag.

 

Nords filosofi går ut på å produsere varer med høy bruksverdi, lang levetid til en fornuftig pris. Det innebærer god investering for både miljøet og kunden.

 

Badekåpene fra Nord er produsert av langfibret, børstet bomull og har en kvalitet på 430 g/m2. De er rause i størrelsen og har god lengde og kommer i mange farger. Som tillegg til badekåpene finnes også turbaner i frotté i samme farger som badekåpene. De festes smart med en knapp bak, så at de sitter godt på hodet. Produktene har lang levetid og blir bare bedre og bedre jo mer de brukes.

Nord håndklær i klassisk design er produsert av langfibret, børstet bomull og har en fantastisk kvalitet på 600 g/m2. De korte fibrene i bomullene fjernes før trådene spinnes, derfor holder frottéen seg myk. Frottéhåndklærne er av virkelig tykk og god kvalitet, kommer i mange farger og størrelser.

Sikker betaling og rask levering