Meny
0

Turiform

turiformbanner_infoside

Turiform

Turiforms første kolleksjon for soverom ble lansert 1999, og ble raskt kjent for sine produkter og hvordan kolleksjonene var oppbygget. “Jeg vil gjøre det enkelt å lykkes med innredning” sier gründeren bak merket; Turi Tobiassen. Det gir hun uttrykk for i hvordan hun og hennes designteam bygger opp kolleksjonene i Turiform. Sortimentet er delt inn i seksjoner med hver sin tydelige karakter i stil og fargeholdning. Slik blir det enklere å gjøre personlige valg og sette sammen elementer som skaper et godt og harmonisk innbyrdes samspill.

 

Turiforms designtanke handler om helhet; alle produkter i en kolleksjon skal gi gode kombinasjonsmuligheter. Og det er hovedvekt på det enkle og funksjonelle. Bruksdesign med nordisk uttrykk i kombinasjon med inspirasjon fra hele verden og strømninger i tiden. Myke fibre og flotte farger, kombineres med fristende overflater og spennende strukturer. Enkelt, men moderne – minimalistisk, men med farge.

 

Det er til soverommet og badet som du finner Turiforms produkter. Med gode valgmuligheter for å skape den stilen som passer din personlige smak; mykt romantisk, klassisk elegant eller dristig og fargesterkt. Innen hver kategori og stil, blir det enkelt å finne kombinasjoner blant både tekstiler og detaljer som skaper det rette samspillet og atmosfæren. For de kreative bak Turiform er det viktig at du som kunde selv skal kunne komponere og sette sammen etter eget ønske.

 
Turiform om miljø og etikk
Gründerens visjon er å kunne arbeide mest mulig med økologiske råmaterialer og prosesser i fremtiden, og kunne etablere fair-trade samarbeid så langt det er mulig. Selskapet utvikler hele tiden sitt miljøarbeid, og jobber etter strenge miljøkrav og følger de etiske regler som er i henhold til europeisk standard og merkeordninger. De utføre kontinuerlige besøk og kontroller av leverandører og fabrikanter, og jobber målrettet mot den grønne tråden.

 

Tekst og bilde: Turiform

Utvalgte produkter fra Turiform

Sikker betaling og rask levering